Over ons

In 2013 startte ik met werken bij Fiets! XL te Leuven. Fietsen was al lange tijd een passie, en hoeveel geluk kan je hebben om van je passie je beroep te maken. Ik werkte 3,5 jaar als verkoopsmedewerker en kon al deze tijd de nodige productkennis verwerven.


Het technische aspect van de fiets boeide mij natuurlijk meer en daarom besloot ik in 2016 een andere weg in te slaan. Ik solliciteerde bij fietsen Swekalfi te Keerbergen. Onder de vleugels van Geert Sweeck kon ik mijn technische kant bijschaven en uitbreiden. Na een overname in 2021 werd ik hoofdmechanieker voor Fietsen Wildiers Keerbergen.


Een passie voor de fiets zei ik ... en zo geschiedde...

Ik startte in april 2022 met SW Bikes.

Goede service, kwaliteit en persoonlijk contact met de klant zijn de drijfveer.


Ik ben trotse vader van twee jonge dochters en dat zorgt voor heel wat leven in de brouwerij. Gelukkig heb ik een lieve sterke vrouw naast me die me steunt in alles wat ik graag doe.


Op zondag geniet ik van een toertje met de racefiets of de gravelbike. Hier koppel ik af en toe een leuke uitdaging aan. Zo reed ik in 2017 & 2022 de 'lepape marmotte granfondo Alpes', maar wel onder het motto deelnemen is belangrijker dan tijd.


Ben je op zoek naar een fietsmechanieker in hart en nieren die klaarstaat voor advies, persoonlijk contact, goede service en kwaliteit dan ben je bij SW Bikes aan het juiste adres.


Kom langs tijdens de openingsuren of neem contact op voor een afspraak. 
Bij SW Bikes kan je terecht voor onderhoud en herstellingen aan elke fiets. 

Je kan einde leasingfietsen tweedehands kopen voor een prijsje.


Binnenkort kan je ook gebruik maken van onze ophaalservice. Later meer hierover.


Groetjes, 

Wout SW Bikes